Ştiri site

Parole de acces

Parole de acces

de către Dan Maftei-
Număr de răspunsuri: 0

Pentru buna desfășurare a activităților de evaluare care urmează să folosească platforma Moodle, studenții sunt rugați să-și schimbe/actualizeze parolele de acces folosind aplicația de schimbare a parolei.

Reamintim că parola de acces la resursele online (Moodle, mail etc.) este confidențială și este strict interzisă transmiterea acesteia altor persoane (colegi, prieteni, profesori sau administratori de aplicații).

Menționăm că Facultatea de Chimie, prin conducerea sau prin personalul acesteia, nu solicită studenților datele individuale de acces și nici să confirme, printr-o metodă sau alta, faptul că folosesc în mod activ resursele online puse la dispoziție. Serviciul de e-mail (@chem.uaic.ro) și platforma de e-learning Moodle (students.chem.uaic.ro) NU EMIT avertizări cu privire la depășirea spațiului ocupat de fiecare cont de utilizator și nu solicită utilizatorilor să completeze cu datele de acces formulare externe site-urilor https://mail.chem.uaic.ro și respectiv https://students.chem.uaic.ro.